fbpx

Ridicăm statutul de bonă la un alt nivel

Și formăm părinți conștienți de ce înseamnă servicii profesioniste de îngrijire a copiilor

Misiunea noastră este de a milita pentru recunoașterea profesiei de bonă ca una care aduce valoare în creșterea şi dezvoltarea copiilor, de a ajuta bonele să devină bone profesioniste, iar părinții să aibă liniștea şi siguranța că cei mici sunt bine îngrijiți în absența lor.

Ne ghidează în munca noastră

Nanny Institute s-a lansat pe 1 octombrie 2020, în plină pandemie COVID pentru a acoperi nevoia unor servicii profesioniste de babysitting.

 

Credem că îngrijirea şi educația de calitate se întâmplă atunci când părinții și bonele lucrează împreună în interesul copiilor. Contribuim la asta pregătind super bone, oameni cu vocație care au cunoștințe şi abilități testate de a se ocupa de copii din prima lor zi până la adolescență.

Formăm bone în care părinții să poată avea încredere deplină.

Cultivăm respectul în tot ceea ce facem şi vrem ca meseria de babysitter să se bucure de aprecierea pe care o merită.

Pregătim oameni ce vor contribui la pregătirea altor oameni. Ne dorim să creăm o triadă educațională: familie – bonă – școală.

Facem totul din şi cu pasiune. Şi încurajăm babysitting-ul din vocație.

Omul din spatele Nanny Institute

Andreea Georgescu - Nanny Institute Romania

Sunt Andreea Georgescu, fondator al Nanny Institute, psiholog şi manager de resurse umane cu aproape 20 ani experiență şi mamă a doi copii. Timp de 15 ani am creat programe complexe de învăţare pentru adulţi.

Când am fost în situația să îmi găsesc o bonă potrivită pentru copiii mei, mi-am dat seama cât este de dificil acest lucru. Asta m-a determinat să dezvolt o școală online pentru bonele care vor să practice această meserie la standarde internaționale. Am urmat cursurile unei şcoli de bone din SUA, recunoscută la nivel internațional, pentru a putea aduce aceleași standarde şi în România.

Îmi place să pictez, iubesc cărţile şi plimbările în natură. Şi îmi doresc să aduc liniștea părinților care au nevoie de o mână de ajutor pentru a-şi creşte şi îngriji copiii.

Cred că modul în care ne creștem copiii în primii 3 ani de viață constituie temelia adultului din viitor. Ca părinți cu o viață profesională activă, avem nevoie de persoane profesioniste care să ne ajute să îi creștem așa cum decidem că este cel mai bine în era digitală și dinamică în care trăim.

Andreea Georgescu

Echipa

Laura-Ioana Ștefănescu
Medic Pediatru Specialist

Laura este medic pediatru specialist, la Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Maria Sklodowska Curie”.

Mai multe detalii ...

LinkedInDetalii
Ionuț Buhoci
Instructor Prim Ajutor

Ionuț a urmat primul curs de prim ajutor în urmă cu 13 ani, ca parte a pregătirii sale pentru a deveni scafandu salvator. 

Mai multe detalii ...

LinkedInDetalii
Bogdan Neagu
Expert în Securitate și Sănătate

Bogdan este tatăl a 3 copii şi consideră că siguranța oamenilor reprezintă responsabilitatea tuturor indiferent de domeniul de activitate. Mai multe detalii ...

LinkedInDetalii