fbpx

Despre noi

Nanny Institute România este un furnizor independent și privat de educație online.

Oferim cursanților noștri abilități care le vor schimba perspectivele de angajare și le vor crește valoarea în fața familiilor angajatoare. Identificăm cu mare atenție schimbările ce se impun în practicile de îngrijirea copilului având legături puternice cu profesioniștii din România.

Institutul oferă, în prezent, cursuri axate pe stilul de viață pentru o gamă largă de cursanți adulți, indiferent de locație, experiența și educația anterioară.

Nanny Institute Romania este membru educator al International Nanny Association (INA). În 1985, proprietarii agențiilor de plasare a bonelor, bonele și educatorii în meseria de de bonă din Australia, Noua Zeelandă, Statele Unite, Anglia, Canada și Noua Zeelandă s-au adunat la Colegiul Scripps din Claremont, California, pentru prima conferință INA. Din 1985, INA a devenit asociație internațională relevantă pentru industria bonelor din întreaga lume.

Echipa noastră

Andreea Georgescu
Project Manager

Andreea este mamă a doi copii, dar și psiholog și manager de resurse umane cu mulți ani de experiență.

FacebookLinkedin
Laura-Ioana Ștefănescu
Medic Pediatru Specialist

Laura este medic pediatru specialist, la Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii "Maria Sklodowska Curie"

LinkedIn
Ionuț Buhoci
Instructor Prim Ajutor

Ionuț a urmat primul curs de prim ajutor în urmă cu 13 ani, ca parte a pregătirii sale pentru a deveni scafandu salvator.

LinkedIn
Bogdan Neagu
Owner Seatbelt Consulting

Bogdan este a tatal a 3 copii si considera ca siguranta oamenilor reprezinta responsabilitatea tuturor liderilor, indiferent de domeniul de activitate.

LinkedIn


Vreau vești de la voi!

LinkedIn
LinkedIn
Share