fbpx

Cum studiezi pe platforma noastră online?

În calitate de cursant Nanny Institute România, veți putea studia acasă în timpul liber, învățând în cel mai simplu mod posibil. Nu există cursuri la care să participați fizic. Nu este nevoie să vă părăsiți locul de muncă sau să vă schimbați programul unei perioade de timp.

Înscrieți-vă, studiați acasă și absolviți cursul. Atât de simplu este.

Noi suntem la dispoziția voastră să finalizați cu succes cursul. Etapele specifice pe platforma noastră sunt următoarele:

  1. Înscrierea
  2. Studiul individual on-line
  3. Solicitarea ajutorului când este nevoie
  4. Teme și evaluarea
  5. Absolvirea
  1. Înscrierea 

Tot ce trebuie să faceți este să selectați cursul sau pachetul care vă interesează.

Când sunteți gata să vă înscrieți în program, pur și simplu completați formularul de înscriere online sau apelați numărul nostru gratuit pentru a vorbi cu un consilier de înscriere.

  1. Studiul propriu-zis

La înscriere, cursanții primesc un e-mail și o scrisoare de bun venit cu instrucțiuni despre cum să vă conectați la cursul selectat și cum să cereți asistență. Nu vă cerem să cumpărați alte materiale. Cursurile sunt împărțite în module cu evaluări situate la sfârșitul acestor module. Evaluările se bazează pe ceea ce ați învățat și sunt on-line.

Studiați în ritmul propriu

Unul dintre avantajele cursurilor noastre este că formatul lor modular creează un mod mai ușor și mai eficient pentru a învăța. Și fără a fi nevoie să urmați un calendar fix, ajungeți să studiați și să trimiteți teme și evaluări pentru fiecare modul în ritmul propriu.

  1. Solicitarea ajutorului când este nevoie

Cursurile sunt concepute astfel încât să puteți studia independent. Cu toate acestea, dacă aveți întrebări despre orice pe parcursul cursului, contactați unul dintre tutorii noștri. Datele de contact sunt furnizate în e-mailul și scrisoarea de bun venit. Tutorii sunt profesioniști din industrie care sunt gata să răspundă la orice întrebare despre curs, evaluări și industrie pentru care vă pregătiți.

La sfârșitul modulelor vi se cere să completați câte un test de evaluare pe care îl puteți completa în orice moment. Acest lucru permite studenților să progreseze în ritmul propriu. Evaluările se completează direct pe site.

  1. Temele și examenele vor fi evaluate pe următoarea scară:
Gradul de asimilare al modului (%)Nivelul de evaluare
100 – 90Un nivel extraordinar de realizare
89 – 70Nivel ridicat de realizare
69 – 60Nivel satisfăcător de realizare
59 – 50Nivel marginal de realizare
0 – 49Nu a reușit să completeze cerințele cursului

Trebuie să treci toate modulele și să obții un minimum de 69 – 60 pentru fiecare în parte pentru a absolvi. În situația în care nu treceți un examen, puteți relua evaluarea de câte ori este nevoie pentru a vă îmbunătăți rezultatele.

  1. Absolvire

Absolvenții întregului program sunt eligibili pentru asistență în cadrul Programului de absolvire a carierei care include asistență în căutările de locuri de muncă, pregătirea CV-ului, sfaturi pentru intervievare și multe altele. Ca parte a pachetului de absolvire pentru întregul curs, oferim gratuit o Diplomă de Absolvire care vă va ajuta să vă alcătuiți CV-ul. Toți absolvenții


Vreau vești de la voi!

LinkedIn
LinkedIn
Share