fbpx

De ce să alegi Nanny Institute Romania?

  1. Confortul metodei de învățare

Vă oferim un program de învățare care vi se potrivește. Platforma vă permite să studiați acasă sau la locul de muncă. Puteți parcurge programul cu succes fără a merge într-o sală de curs ci în confortul spațiului propriu.

  1. Ritmul propriu

Nu vi se impune niciun orar strict pe care să încercați să-l acomodați în programul zilnic. Doar alegeți când doriți să studiați și când să trimiteți temele și evaluările de la finalul fiecărui modul. Puteți să vă alocați timp pentru a finaliza cursul pe parcursul unui an. Sau puteți decide să dedicați timp pentru a finaliza cursul în timp record. Nu veți fi blocat într-o limită de timp, ca în studiul la clasă.

  1. Aveți sprijinul tutorilor calificați care sunt profesioniști din industrie

Veți obține propriul îndrumător care vă va oferi sfaturi, va evalua munca și vă va răspunde la întrebări.

  1. Toate materialele de învățare sunt incluse

Tot ce ai nevoie pentru a-ți finaliza cursul este inclus fără costuri suplimentare. Nu este necesar să cumpărați manuale și materiale scumpe.

  1. Cursurile au un preț competitiv

Și cu alegerea unei opțiuni de plată în avans (reducere de 10%) vă puteți permite cursul dorit. Nici nu avem costuri ascunse – taxa de curs acoperă toate materialele de învățare, livrate direct în contul de student. În plus, cursul poate fi deductibil din punct de vedere fiscal fiind legat de domeniul  de activitate.

  1. Credibilitate

Nanny Institute Romania este acreditat și recunoscut internațional. Respectăm cerințele și standardele de instruire stricte și suntem supuși unor audituri periodice pentru a asigura conformitatea cu standardele internaționale.

Toate modulele au fost dezvoltate în consultare cu profesioniștii din industrie. Acest lucru înseamnă că vă oferim o calificare avizată de industrie și vă oferă credibilitate în cariera aleasă.

  1. Asistență în găsirea unui loc de muncă

După finalizarea cursului, ajutăm absolvenții în demersurile de angajare. Practic, oferim suport în contactarea familiilor angajatoare, pregătirea interviului și consiliere în carieră.

  1. Abilități valoroase pentru carieră

Pe care le puteți folosi la locul de muncă. Îți oferim abilitățile de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini noua carieră.


Vreau vești de la voi!

LinkedIn
LinkedIn
Share