fbpx

Andreea Georgescu

Project Manager

Andreea este mamă a doi copii, dar și psiholog și manager de resurse umane cu mulți ani de experiență.

Încă din copilărie i-au plăcut copiii – avea grijă de verișorii ei mai mici în timpul vacanțelor de vară petrecute la bunici.

Convinsă că școala trebuie să fie o experiență frumoasă atât pentru copii, cât și pentru părinți, a absolvit secția de educator/ învățator din cadrul liceului pedagogic. Și-a continuat studiile cu Facultatea de Psihologie, iar în paralel a lucrat la proiecte dedicate copiilor.

Cariera în domeniul resurselor umane i-a dat ocazia să contribuie la îmbunătățirea experienței personalului cu angajatorii. A construit și a implementat programe de dezvoltare profesională pentru mii de angajații, din câteva corporații prezente în România.

Când a fost în situația să găsescă o bonă potrivită pentru copiii ei, și-a dat seama cât este de dificil acest lucru. Împreună cu soțul ei a decis să dezvolte o școală online pentru bonele care doresc să practice această meserie la standarde internaționale.

A urmat cursurile unei Școli de Bone din Australia, recunoscută la nivel internațional, care să o ajute să aducă aceleași standarde și în România.


Vreau vești de la voi!

LinkedIn
LinkedIn
Share