fbpx

Ionuț Buhoci

Instructor Prim Ajutor

Ionuț a urmat primul curs de prim ajutor în urmă cu 13 ani, ca parte a pregătirii sale pentru a deveni scafandu salvator.

Și-a continuat pregătirea și în 2009 a devenit instructor de prim ajutor certificat de organizatia Emergency First Response din UK. EFR este o organizație internațională aliniată standardelor International Liaison Committee on Resuscitation (ILCOR) în vigoare pentru instruirea în acordarea primului ajutor, cu peste 56.000 instructori în 175 de țări, cu peste 48 ani experiență în domeniu.

În acești ani a organizat cursuri de prim ajutor în corporații, școli, grădinițe, dar și pentru persoane din diferite grupe profesionale în care riscul producerii accidentelor este ridicat (bone, salvamari, alpiniști, instructori fitness).

A instruit peste 1.000 adulți și copii de diferite vârste și simte că misiunea lui nu se încheie aici. Este tatăl unei fetițe de 6 ani și a conștientizat, mai mult ca oricând, că toți cei care au grijă de copii ar trebui să știe cum să ofere primul ajutor în situații de urgență. Prin cursurile pe care le realizează simte că ajută oamenii să fie pregătiți să ofere ajutor celor care au nevoie urgentă.


Vreau vești de la voi!

LinkedIn
LinkedIn
Share